KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR
För att handla i Astrid Björk Stockholm webshop måste man vara 18 år eller ha målsmans tillstånd.

ORDERBEKRÄFTELSE
När du har beställt får du omgående en automatisk orderbekräftelse till din e-mailadress. 

LEVERANSTID
Om varorna finns i lager skickar vi första arbetsdag efter det att vi fått in din betalning.

BETALNINGSVILLKOR
Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms.
Betalning kan göras i förskott till bankgirokonto 5786-2625 eller mot postförskott.
OBS: Skriv ordernummer, namn och telefonnummer på inbetalningen.
Vid förskottsbetalning reserverar jag varorna en vecka. Är de inte betalda inom en vecka så återgår de till butiken.

FRAKT
Skickas alltid som rekommenderat brev (63 kr) alternativt mot postförskott och då tillkommer postförskottsavgiften. På ordrar över 3000 kr bjuder jag på frakten. Jag skickar med posten.

ÖPPET KÖP/ÅNGERRÄTT
Du har rätt till öppet köp i 14 dagar. Kontakta mig på astrid@astridbjork.se innan du skickar tillbaka något! Produkten ska vara oanvänd och oskadad och återsändas i sin originalförpackning.
Du betalar returportot. När jag har godkänt returen återbetalas den (förutom returportot) så snart som möjligt till det konto du uppgivit.
Jag löser inte ut returer mot postförskott eller efterkrav.

BYTEN
Du har rätt att byta en vara inom 14 dagar från det att du fått din leverans. Kontakta mig på astrid@astridbjork.se innan du skickar tillbaka något! Den oanvända, oskadade varan återsänds i originalförpackning och du betalar returportot.
När jag godkänt returen skickas bytesvaran till dig. Väljer du att byta till en helt annan produkt får du stå för den nya varans porto och ev. mellanskillnad. Är den nya varan billigare återbetalar jag dig till det konto du angett.
Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav löser jag ej ut.

REKLAMATIONER
Om du av någon anledning inte är nöjd med din vara får du naturligtvis returnera den och få pengarna återbetalda till det konto du angett. Meddela mig först på astrid@astridbjork.se ditt namn, ordernummer och vad felet gäller. Reklamation ska ske inom 14 dagar från det att du fått leveransen. 
OBS:
Färgåtergivningen på stenar kan variera på olika skärmar och är inte skäl för reklamation. Hör av dig om du har frågor angående färg.
Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav löser vi ej ut.

SKADAD LEVERANS
Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast till posten eller utlämningsstället. Gäller det skada som inte uppstått i frakten kontakta mig på astrid@astridbjörk.se så snart som möjligt.